Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blickar

Kände idag dina blickar
som vandrade på min kropp...
Såg i din blick att du åtrår mig
Du såg på mig
på det där speciella sättet...
Du dröjde dig kvar med dina ögon
vid mig, o ville ha gensvar...
Jag stod o skrattade
med mina vänner
när jag mötte din blick
Kom helt av mig...
Och såg att du såg det




Fri vers av sunnanvind
Läst 323 gånger
Publicerad 2007-01-21 23:16



Bookmark and Share


  nettizen
Åhå... den känslan har man känt nån gång eller två..... härligt. :)
2007-01-21

  prinscess VIP
det var väl en härlig känsla
2007-01-21
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind