Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill tro...

Vill tro att jag finns för dig
Att du vill finnas för mig
Inte bara av lust och åtrå
Det blir inte vackert då!
Jag vill att du älskar mig
Osminkad, trött och less...

Jag vill att du ser skönheten
i mig fast jag är ledsen
o gråter
När jag är helt slut
o bara vill vila...

Jag vill att du låter mig
vara den jag är
Även då det inte passar
dig...

Jag vill att du av kärlek
förstår att jag är jag
och du är du...




Fri vers av sunnanvind
Läst 295 gånger
Publicerad 2007-01-21 23:58



Bookmark and Share


  nettizen
Villkorslös kärlek.... det önskar vi oss alla. Har ännu inte hittat sån men hoppas du har lyckats bättre. Vackra och absolut viktiga tankar här!
Vackert
2007-01-22
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind