Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill egentligen bara visa dig...

Vill egentligen bara visa dig
att det du tror
är sant....
Att när du ser mig, då ser jag jag dig...
Men jag glömmer dig
i samma sekund
För jag ser, att du är inte KÄRLEKEN
Du vill bara vara vara det
för du vill ha mig
Men jag vill mer
Jag vill ha KÄRLEKEN
Inte bara leka kärleks-lekar
Jag vill ha KÄRLEK!




Fri vers av sunnanvind
Läst 300 gånger
Publicerad 2007-01-22 00:45



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en sådan längtan blir alltid uppfylld... om inte... är föremålet inte värd att kärleka...
2007-01-24

    Bodil Sandberg
Ord ur ett frejdigt hjärta som klappar för kärlekens sanna jag!!!
2007-01-22

  Marita Walldén
Nöj dig aldrig med något annat än kärlek. Om man gör det så ångrar man sig efteråt.
Lätt att inbilla sig att det är kärlek, men när det verkligen är det så känns det överallt och hela tiden. Jag vet :)
2007-01-22

    Camillaa
mycket sant,
*egentligen
kanske du menade :)

/ C
2007-01-22

    Lindizz
en tänkvärd text..gillar denna!
2007-01-22

    Sony
Så sant skrivet.
2007-01-22

  nettizen
Mmm.... det där äkta.... när man även om personen är nyvaken och rufsig i håret ska känna en omåttlig stolthet över att man får vara den som delar dennes liv. Jo, definitivt tänktvärt här!
2007-01-22
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind