Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

är det värt det?

Du kommer leende emot mig
och jag besvarar ditt leende
Du öppnar din famn och håller om mig länge, länge
Känner din underbara doft och blir varm i hela kroppen
Jag vet inte varför världen gör såhär mot mig,
du tar min hand i din och jag känner mig trygg.
Så länge jag får vara nära dig så behöver jag inte ifrågasätta något
Allt är självklart, såhär är det menat att vara
Ge mig din själ, säger du, så ska jag göra dig till den lyckligaste i världen.
Vi bor uppe i molnen du och jag, långt över alla andra
Bara du och jag..

älskar du mig?




Övriga genrer av Jennie1127
Läst 237 gånger
Publicerad 2007-01-22 02:48



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
Jag bara tycker det är så fräckt skrivet...hur du blandar osäkerhet med självklarhet och blottande på ett otroligt modigt sätt...

"Jag vet inte varför världen gör såhär mot mig," _grymt bra!
2007-01-24

  emseer
"Vi bor uppe i molnen du och jag, långt över alla andra"

det säger så mycket över hur man känner när man är kär.
älskar bildspråket... Jättebra!

Å tack för din kommentar... :)
2007-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Jennie1127