Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mynt

idag
är en av de där
dagarna

då livet flinar
med vita tänder

det är
en av de där
dagarna

då känslan
av oro
växer
på ett
bestämt sätt
på ett
obestämt ställe

som en svart
kula som
skaver

isen ligger
över gatustenarna
som ett hårt
skal

jag vänder
på mynten

men finner
inget




Fri vers av mgns
Läst 263 gånger
Publicerad 2007-01-22 08:46



Bookmark and Share


  AtomHeartMother
Den där var bra...Mer än bra...Den fick mig att le....:)
2007-01-27
  > Nästa text
< Föregående

mgns
mgns