Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

everything

you can have everything in life...





If you are willing to sacrifice everything else




Övriga genrer av Jennie1127
Läst 209 gånger
Publicerad 2007-01-22 12:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jennie1127