Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tatuera tillit - eller på underarmen en fjäril och på benet en kanin

 

i need to tattoo

självtillit längs min ryggrad

 

och över bröstet där det

spänner och svider

tillit

 




Fri vers av molly crayons
Läst 511 gånger
Publicerad 2007-01-22 21:46



Bookmark and Share


  Smultris
Du är underbar i ditt skrivande...
Som en smocka i solarplexus.

Själv har jag en fjäril på underarmen, men ingen kanin på benet däremot en älva:)
2007-01-23

    ej medlem längre
ajaj. känner mig träffad
jag med.. hm. jo.
2007-01-23

  Prometeus
Som så ofta är du kort och koncis, och det gillar jag.
Tillit är ett bra ord, jag har själv en dikt som heter det.
2007-01-22
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons