Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärleksvis


så förgänglig är kärlek

den tar dig på en omtumlande resa
ena stunden

för att lämna dig totalt oberörd
i nästa

på andra sidan inser jag befriad
lite större
lite starkare

det är nog inte varandra
vi ska älska

det är kärleken




Övriga genrer av pixter
Läst 672 gånger
Publicerad 2005-01-23 17:20



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
det kanske är så det är?
2005-03-14

  kanelen
Ja, så otroligt bra,,,och så sant!
2005-02-12

  kanelen
Ja, så otroligt bra! ....och så sant!
2005-02-12

  Deva
Det är en riktigt träffande kommentar!
2005-01-30

  Kramiz
jättefin
2005-01-29

    carimba
i sin enkelhet. Och sann andra halvan är suveränt uttryckt
2005-01-26

  Ola Rydberg
Sista raden
är fullkomligt
lysande
applåder !!
2005-01-23
  > Nästa text
< Föregående

pixter
pixter