Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hörde lite skvaller och måste bara få raljera lite...för rätt roligt är det ju...


Har du fått \"Kinesen\" eller...


Jasså...så nu är man utbytt...
Adjöss, good-bye och kinixen!
Känns ju lite så där...

Man ska ju inte lyssna på skvaller men ibland är det svårt att låta bli.
Först tänkte jag på en bil...men det rimmade illa.
Sen tänkte jag på en liten massagedam från Thailand - rimmade ännu sämre.
Då blev det en Mingvas eller drake i jade.

Sen var det någon som sa;
\"Dummer, det är ju en hund!\"

Letade på nätet och fann lockig liten sak - lätt att dressera!
Skrattade för mig själv och tänkte; \"Också ett substitut!\"
Skrattar ännu högre då jag läser: Kinesen är alert och mycket intelligent med en stor personlighet och stark egen vilja!\"
Detta påminner mig onekligen om någon...ha..ha..ha..
Ser DU likheterna...?

Faktum är att jag känner mig lite svartsjuk. Skulle ge vad som helst för att få vara den där lilla Kinesen som bara kan hoppa rakt upp i ditt knä och kinesa en stund...

Så nu sitter jag här och undrar;

\"Varför en Kines och inte en Cocker Spaniel?\"
\"Hur ska du ha tid för den?\"
\"Ska du ha den i din väska?\" (Är väldigt poppis i dessa dagar)
\"Hade inte du redan en hund, eller har jag drömt det?\"
\" Varför köpte du inte en Mitsu Bitsu i stället...

Då hade du inte behövt Kinesen...ha..ha...ha...






Övriga genrer av Carola Jeryd
Läst 408 gånger
Publicerad 2007-01-22 23:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för