Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

chiroptera

 

 

jag behöver ett ultraljud

av viskade önskningar

för att orientera mig här

 

du, du vet

att jag inte ser bra

i mörkret men tillräckligt

annars, de säger

astigmatism

 

jag att jag kan bara inte

ta mina ögon

ifrån dig

 

du ser, och jag läser så noga

av dina tystnader och

vi följer varandra

i mörkret

 

[hjärtslag]




Fri vers av molly crayons
Läst 187 gånger
Publicerad 2007-01-23 09:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons