Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

another red room

 

det är någonting

hur luften smakar i

rummet som återkommande,

som plötsligt kan ta mig tillbaka i tiden

 

till andra rum till det rummet

det också röda och

ett annat liv i dess krökning

 

vi bor där

och ibland är då

mer verkligt än nu när

 

känslan prasslar runt öronen

och ljudet av trummande

fötter är ännu små

 

där vi var en familj




Fri vers av molly crayons
Läst 236 gånger
Publicerad 2007-01-23 10:53



Bookmark and Share


  K*
love!

"ett annat liv i dess krökning"

"och ljudet av trummande

fötter är ännu små



där vi var en familj"


rörande!!
2007-01-23
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons