Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håll min hand...

Håll min hand
Se in i mina ögon
Se min själ blottar
jag för dig...
Jag vill visa min
oändliga kärlek
en sekund...
Jag visar den för dig!


Kan du se min sårbarhet?
Att jag kanske skyddar
mitt jag
en liten smula?
Försök förstå
Jag bara är så!


Jag vill inte vara oärlig
Bara försiktig
Vill bara känna känslan
av att vara trygg
Att våga släppa taget
och dela allt med dig!




Fri vers av sunnanvind
Läst 300 gånger
Publicerad 2007-01-23 14:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind