Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Elina

Du stora (lilla) flickan min...

För några år sedan var jag hela din värld
Allt vad jag sa var sant o riktigt!
Det mesta i allafall...
Du har vuxit dig till kvinna nu
och vet och kan bäst själv!
Kommer inte allt för sällan
med kloka ord till mig...

Du och jag är lika nära
precis som då...
Vi är kompisar och snackar
på \"tjejers vis\"
Det där om kärlek,liv o smärta
ja , vi kan ha hela världen som
vårt samtalsämne...


Ibland känns \"allt som skit\"
Och det låter du mig veta...
Vi kan bråka så gnistorna yr!
Bara för att i slutänden
försonas, och innerligt
krama förlåt!

Min älskade lilla (stora) tjej!
15 år o så klok!
Vad jag älskar dig!!!

Mamma




Fri vers av sunnanvind
Läst 360 gånger
Publicerad 2007-01-23 14:58



Bookmark and Share


  SusanneStrömstedt
Oj,så igenkännande!Det är så hemma med min snart 15-åriga Rebecca :)
2007-01-24
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind