Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från en liten kram igen. Kanske ska vi kalla den del två


Lill-Lasse försvann.


Jag sträcker kinden
mot henne som ska ge mig
den lilla kramen.

Jag vill inte alls
men får inte förstöra
för alla andra.

Kinden får smällen
någon smärta känns inte
men höga skrattet.

Lill-Lasse försvann
och kvar på scenen står han
som ej kramades.




Bunden vers (Haiku) av Lars Granlöf
Läst 278 gånger
Publicerad 2007-01-23 15:30



Bookmark and Share


    eva m h
Förmedlar smärta och skam!
Kram till han som stod kvar!
2007-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf