Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sinnesresan


Genom dag och natt
vandrar mitt sinne
mot ett tidlöst mål.

Ena stunden fri
för att i nästa
fångas
av verkligheten.

Av glädje och skratt
svävar mitt sinne
mot ett gränslöst mål.

Ena stunden fri
för att i nästa
falla
mot verkligheten.

© Boa Berg
2007-01-23
21:08




Fri vers av Boa Berg
Läst 441 gånger
Publicerad 2007-01-23 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boa Berg
Boa Berg