Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterland

Ser ut över havets storhet
solen strålar härligt klart
kylan biter tag mot min hud

Snön ligger på marken
som med stora flingor kom
Allt blev till ett vinterland

Ser ut över havets storhet
andas in den klara luften
solen strålar mot mina ögon

Njuter av lugnet jag finner
plötsligt faller tårar på min kind
vet inte vad mitt inersta längtar till

Ser ut över havets storhet
några fåglar flyger i de blå
jag låter tankarna vandra
långt bortom där jag står

I ett vinterland...












Fri vers av Lindizz
Läst 331 gånger
Publicerad 2007-01-23 22:06



Bookmark and Share


    David Larsson
Tycker du lyckas fånga vinterns bitande ton och anslag när människan är lite vemodig, samtidigt som den kontemplativa sidan av naturupplevelsen blir tydlig. Vackert!
2007-03-01

  Nattiz
Mycket vackert skrivet!
2007-01-28

    Elie
"plötsligt faller tårar på min kind
vet inte vad mitt inersta längtar till"
just det stycket säger mig mycket,
och beskriver precis hur jag känner mig.
vackert skrivet!
2007-01-24

    sunnanvind
Sådär kan jag oxå känna ibland...
att längta men vet inte till
vad...Vackert!
2007-01-24

  Lars Granlöf
Det är lustigt att något så kyligt kan var så vackert.
Att dina dikter är vackra är däremot vanligt.
2007-01-24

  Lena K Nilsson VIP
Vackert skrivet!
2007-01-23

  Söder
Så vackert du beskriver det... känns så fridfullt... och känner igen mig i 4:e versen...
2007-01-23

  nettizen
Lite sorgsen sådär men ändå med en gnistra av hopp... känns som det där "mellanlandet" när man inte riktigt släppt taget men är på väg vidare och man är sådär lagom förvirrad.... vackert förmedlat.
2007-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz