Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så som du


Så som snökristall

i dina glitterögon

lyser du upp den mörkaste natt


Får oro att vända

kommer med värme och tröst


Till vilsen själ i vinterland




Fri vers av Eva Olsson
Läst 678 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-01-23 22:13



Bookmark and Share


  aol
så vacker trösterik berörande
2008-02-25

  nettizen
Vilken fin! Lyser verkligen upp såhär i vintermörkret. :)
2007-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Eva Olsson