Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nitton

 

vägde jag fel

hade det inte med

saken att göra

 

hur det pep i bröstet

hur hårt jag älskade

 

som en hårt kramad sten

då jag bet ihop tänderna

om allt du inte sade

 




Fri vers av molly crayons
Läst 328 gånger
Publicerad 2007-01-24 00:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
mm. känner starkt
för den här.
tydligen är jag
lika svag för att väga.
andra stycket.. ajaj.
ja
2007-01-24
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons