Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ser det

Jag ser det i dina ögon...
Jag ser hur du med blicken
söker efter
ett litet tecken...
På att det du känner
är besvarat av mig...

Jag ser att du ser...
att jag uppfattat
din undran
Jag vet att jag är
dina drömmars kvinna
men vet också...
att det aldrig kan bli vi




Fri vers av sunnanvind
Läst 253 gånger
Publicerad 2007-01-24 07:50



Bookmark and Share


  Gawain
Bitterljuvligt om sanningen man ogärna vill se... Snyggt!
2007-01-30

    Lindizz
oh en dikt som berör...bra förmedlat
2007-01-24

  nettizen
Nääääääää.... det som började så bra och slutar så sorgligt..... *snyft*
Fint förmedlat!
2007-01-24
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind