Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I kärlekens tecken

När du smeker mig
så skönt
med fjäderlätta smekningar
Varsamt och ömt...
Jag darrar av åtrå
och välkomnar din
längtande kropp...

Visst är det vackert
min älskling
Att mötas så här...
Tiden står stilla
Var minut blir till evighet...

Våra kroppar som
sammanflätas
i denna kärlekens tecken
Gåvor till varandra
Berusade av lust
till varandra...
Jag vill vara ett avtryck
i ditt hjärta
För alltid!







Fri vers av sunnanvind
Läst 334 gånger
Publicerad 2007-01-24 10:50



Bookmark and Share


  issac.a.m
tycker jag detta strålar.
2007-02-11

  Lena K Nilsson VIP
Vackert!
2007-01-24

  Ronny Berk
du beskriver känslor på ett sätt som tilltalar mej mycket... just "fjäderlätta smekningar..." känns som just en...
2007-01-24

    Lindizz
mycket vackert , gillar slutet av din dikt ...
2007-01-24

  Jean-Michel Orblin
vackert
2007-01-24
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind