Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hoppas inte min engelska gramma förstörde det här.


I promise...hallo

Everybody wants
to be understood.

I promise
I will listen

Everybody wants
to be seen

I promise
I will look

Everybody wants
to be forgiven

I promise
I will forgive

Everbody wants
to be held

I promise
I will hold you

I´m here
HALLO...
.

.

.
hallo







Fri vers av Lars Granlöf
Läst 283 gånger
Publicerad 2007-01-24 11:06



Bookmark and Share


    BetweenTheLines
wow,stark,"enkel" o rörande
(måste säga) bra!
2007-01-26

    sunnanvind
Fint o enkelt, med
stark innebörd...
2007-01-24

    wilja
enkel men ändå så effektfull!
och den funkar lika bra på svenska tycker jag
2007-01-24

    Lindizz
mycket bra skrivet
2007-01-24

  DanSan
*******************

Underbart ordat Lars!!!

Det här blir en favorit

som ska läsas om igen!

Lev väl, Dan

*******************
2007-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf