Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidsförvirring

Det är NU som är evigheten

inte alltid
inte aldrig
och inte forever.

.

En gång
en stund
den i din famn

Det är DÅ som är evigheten




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 325 gånger
Publicerad 2007-01-24 11:22



Bookmark and Share


  sabina stark
Åh, känns i hjärtat.
2007-01-26

  Carl O Andersson
På få rader - mycket och djupt innehåll. OM Din bästa tid är NU, försök gör NUET till EVIGHETEN.
Tycker mycket om Din dikt - CU - Olle
2007-01-25

    wilja
mycket fint.
snyggt skrivet med NU-DÅ.

att du har lyckats fånga evigheten i bara ett famntag...
2007-01-24

    Lindizz
toppen bra dikt, mycket bra ord...
2007-01-24

  DanSan
****************************

Ja visst är det så!!!

Underbart ordat . . . om evigheten!!!

och allt det där om tidsförvirring!!!

Ha det gott Lars, Dan

*****************************
2007-01-24

  Helene Månsson
"tidsförvirring" låter det inte som, däremot låter du säker! Bokmärker! /Helene
2007-01-24

    sunnanvind
vacker! Berör...
2007-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf