Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stillhet

 

Stillheten

en förutsättning för rörelse

en skärpning av koncentrationen

 

elitgymnasten på bommen

sekunden före

det avgörande hoppet




Fri vers av Regina E
Läst 723 gånger
Publicerad 2007-01-24 12:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Precist beskrivet, klockrent, bra
2007-03-01

  sabina stark
Bra skrivet.
2007-02-01

  Jack E. Gladh VIP
Oh, ja!
Kloka ord.
2007-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Regina E

Mina favoriter
kvällssol
tvätterskan