Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kung Bore har kommit till Halland, och lämnat dessa rader i huvudet på mig.


Vinterväder

Vintervädret flingar ner
flingar blött
flingar vitt
flingar tjosan i backen!




Fri vers av Lillasyster F
Läst 340 gånger
Publicerad 2007-01-24 13:29



Bookmark and Share


  "Silver" VIP
"Flingar ner"! Najs lek med språket, skoj och lite gulligt på något sätt...
Vi har gnistrande snö här i Gbg, love it!
2007-01-24

  Jean-Michel Orblin
vintern med snö kan va frisk men för lång
2007-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Lillasyster F
Lillasyster F