Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jo jag försökte på det där med rim igen... *suck*, jag borde låta bli  



Januaris sjäsliga regn

som ett själsligt regn
regn i snöfallen Januari
Januari sorgens ansikten
Ansikten spegelsatta som Juni
Junis sorgsna tyngd
ett annat ord av ord av sorgen
Vi vrider våra sinnen
I natten är vi en annan dygd




Fri vers av virre
Läst 896 gånger
Publicerad 2007-01-24 17:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre