Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och jag min älskade

När vi säger förlåt du och jag
Och bara lägger ner...
Allt försvar och hårda ord
läggs åt sidan
Borta, kommer aldrig igen...
Då är känslan av att vara två
speciellt stor...
Den nakna ensamhetens smärta
ett minne blott...

I kärlekens tysta
överenskommelse
tar vi nya tag
Ibland stapplande
Men ändå...
Framåt, tillsammans!
Du och jag min älskade
Jag älskar dig
Av hela mitt hjärta!




Fri vers av sunnanvind
Läst 287 gånger
Publicerad 2007-01-24 17:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind