Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag lever!

När inga ord längre finns att tillgå
När gråten stockar sig i halsen
Tankarna snor hit och dit...
Smärtan griper tag i mitt hjärta
o kramar ur det
i ett gastkramande
grepp!

Det är då jag förstår
Att allt är förbi
Att du är borta
för alltid...

Tack och lov...
Kom aldrig mer tillbaka!
Du vidriga likgilighet
som jag drabbades
av en kort tid är försvunnen
och jag lever!






Fri vers av sunnanvind
Läst 307 gånger
Publicerad 2007-01-24 18:51



Bookmark and Share


  vapendragare
jag fastnade för rubriken på en gång, hela dikten är snyggt skrivet,

\"Smärtan griper tag i mitt hjärta
o kramar ur det
i ett gastkramande
grepp!\"

skitbra skrivet rent ut sagt!
2007-02-17

  Nina V A
Härligt förvillande men desto mer tillförande i tankeprocessen, livsgnistrande och hoppfull läsning, bra!
2007-01-28

  Lars Granlöf
Lev livet...
2007-01-25

    Suicide
bra skrivet, man riktigt känner hur du är överlycklig över att ha vunnit över din likgiltlighet.
Jag tycker att fler ska göra som du, kämpa emot den kraft som inte är god och underbar.
Hoppas på fler underbara texter från dig!!
kram!
2007-01-24

  nettizen
Otroligt vilken livsglädje i den här! Det smittar av sig ska du veta. Tack!
2007-01-24
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind