Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
åh han gör mig galen, vad ska jag ta mig till.


ord betyder ingenting

jag vill riva murar
vill hoppa från flygplan
måla världen i dina färger
jag vill sjunga rakt ut
trots att jag inte kan
min stämma är inte stark nog
att sjunga om kärlek till dig
medan dina lungor pressar ut
kämpar mina med att få in
låt mig bara få vara
den enda i ditt liv




Fri vers av Migu
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-24 21:32



Bookmark and Share


  Poetnissa
Jättefint! Väl valda ord, enkelt och starkt, rent. Med \"medan\" heter det, inte \"medans\". Du beskriver så väl den hopplöst starka åtrå som kan drabba en. Det går över... ;-)
2007-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Migu