Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snön har fallit... liksom temperaturen...




Jaktskri (haiku)

 

Genom skogen hörs

ugglans jaktskri i natten

Frusen mus darrar




Bunden vers (Haiku) av Annette Andersson
Läst 620 gånger
Publicerad 2007-01-24 23:18



Bookmark and Share


  Anders P VIP
Sådan är naturens lag. Fin bild. Ugglornas hoande i natten är stämningsfullt
2007-01-26

  KonstigaKatter
Oj, synd om den stackaren... Perfekt haiku!
2007-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson