Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hade svårt att komma på titeln först, men jag tror nog att den passar.


Liten

Trots att
jag aldrig blev slagen
eller mordhotad
eller våldtagen
Så kan ju faktiskt även jag
må dåligt




Fri vers av Jojjon
Läst 616 gånger
Publicerad 2007-01-25 00:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jojjon
Jojjon