Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tjugosju

 

hon hade alltid haft

svårigheter med

att verka vän

och strykas medhårs

 

men med honom kom det

skrämmande nog

som medfött




Fri vers av molly crayons
Läst 284 gånger
Publicerad 2007-01-25 09:05



Bookmark and Share


  alfa
"skrämmande nog"!?

Underbart! Det är med de orden "tjugosju" blir väldigt speciell. Tack!
2007-01-29

  Smultris
Vill du bli min vise guide här i livet:)
2007-01-25
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons