Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lugn och ro, en härlig rikedom!

tystnad
äntligen
det är ingen hemma
bara jag
alla andra är ute
jag tar tillfället i akt,
faller in i någon sorts halv-dvala
och låter tankar och känslor forsa genom mig

det är så härligt
att vara ensam
men dom andra kommer snart tillbax
snart står dom i hallen igen,
och skriker och gormar.
är det konstigt att jag nästan lever på huvudvärks tabletter?

får man lovatt önska att man inte var född?
är det brotsligt att önska sig något...annurlunda?



allt jag vill ha
är bara lite lugn och ro.




Fri vers av rosentagg
Läst 496 gånger
Publicerad 2007-01-25 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rosentagg