Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jä**a idioter ingen tjänar på att ni ska hålla på och bråka om vem som ska ha makten över vad.... SLUTA !!!!!!


Min bästa gata - det är vad du är!

Cornish al mazra vad gör du?

Varför blöder du?

Åh kära gata, vad jag saknar dig så

Jag gråter för din skull...

Alla dem gånger jag fått gå på dig,

Springa på dig,

Kommer du ihåg dem gångerna när jag enbart ville köpa nötter och snacks hos dig

Åh kära gata, vad jag saknar dig

Varför blöder du?

Dem har fördärvat dig

Du brinner!!! !!!

Snälla Cornish jag vill komma tillbaks någon dag

Till dig, min gata

Åh vad det bränns

Kom på fötterna igen..

Du lovade att du skulle ta hand om mormor tills tiden är kommen

Åh kära gata, vad jag saknar dig

Vänta bara ett pyttelitet tag så ska jag komma och läka dina sår....




Fri vers av The Third Poet
Läst 510 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-25 21:47



Bookmark and Share


  Manal
vte du dessa ord får mig att bli tårögd, all elände i världen.

Inshallah blir det bra, inshallah
2007-02-19

  issac.a.m
mycket fint...
undrar om du kommer från libanon..
2007-01-29

    Gondi
Den här gillade jag, den är väldigt fin.
2007-01-26
  > Nästa text
< Föregående

The Third Poet
The Third Poet