Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ord från den vackraste människan jag vet... som är till bara mig.


Jorden...

...stannar när jag kysser dig darling




Övriga genrer av Jennie1127
Läst 246 gånger
Publicerad 2007-01-25 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jennie1127