Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hallelujah

med järnhandskarna
smekte du

från mina läppar

ett förlåt
gällare än vildvittrans skri

 

men dina

öron

var döva för
bitterljuv sötma

 

och mina
hjärtslag

alarmerande i antal

kunde inte
undgå

tidvattnets domslut




Fri vers av sompio
Läst 494 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-26 03:14



Bookmark and Share


  Agnes
Vältalig, stark och intesivt - i vanlig ordning!
2007-02-05

    Tekla
Hallelujat verkar tvetydigt. Jag vill inte träffa personen med järnhandskarna... Så vad? Du förför här med råhet och skimmer och det är otäckt. Man vill hjälpa vildvittreskriet till ett varmt tryggt hjärta!
2007-01-28

  Mikael Lövkvist
En sorglig men mycket vacker dikt.
2007-01-28

  Albert
oerhört starka känslor i den här
tidvattnets domslut på slutet känns som nån slags nåd
och försoning
fast bara i ditt eget hjärta

mina känslor i den här
fast... rubriken måste jag tugga på ett tag för att ta in
2007-01-26
  > Nästa text
< Föregående

sompio
sompio