Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rondellsex

I mitt nästa liv ska jag bli storstadsrondell...

Det är in och ut hela tiden.




Övriga genrer av Berra Bäver
Läst 359 gånger
Publicerad 2007-01-26 05:47



Bookmark and Share


  utstött
du är så vacker
och så mjuk i själen
2007-04-25

    Nattviol
**** gillar mycket*****
budskapet har gått fram
(och vi kommer att slåss på `andra sidan`
när det gäller vem som ska få göra
vad i nya extistenser)
2007-04-05

  Scalebag
Delge mig placeringen - så jag kan ta en omväg förbi...
2007-01-26

  lodjuret/seglare VIP
Vem kan väl rondeller älska
andra än de som talar pedalvälska

här hittas kanske livets nyckel
känner jag som är cykel

en dragning dit i juli
så må det bli som kuli

för på mina axlar det bär emot
att höja sådan älskogskvot

som blott kroppslig verkar här
å int som jag så själsligt kär
2007-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver