Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tragikens år

Tragikens år sjunger nu på sista refrängen

året när man vissa dagar knappt kunde lämna sängen

Ett år då vi fick lära oss att sitta i karantän och hålla distans

där många följde råden medans andra uppvisade arrogans

Ett år där många rycktes bort såväl gammal som ung

och lämnade anhöriga kvar med en sorg så tung

Men i horisonten kan vi nu ana tjugotjugoett

så ta en selfie med någon och säg omelett

För nu kommer ljuset tillbaka och har med sig vaccin

så snart kan vi umgås och gå ut och ta ett glas vin

Anders Tegnell och Folkhälsomyndigheten lämnar scenen

och handsprit är inte längre en del av den dagliga hygienen.

 

 

 

 




Fri vers av Berra Bäver
Läst 182 gånger
Publicerad 2020-12-31 12:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver