Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enkelriktat

Ibland är en enkelriktad väg ditt enda alternativ

kanske utstakad och menad för just ditt liv

och ingen väg kan leda dig tillbaka

till allt du tvingats offra och försaka

Vänner som kommer och sen ses försvinna

ljus vars veke sedan länge slutat brinna

kärlek som prövas och tid som läker sår

var du än är i livet så väntar en ny vår.

 




Fri vers av Berra Bäver
Läst 291 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-05-06 12:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver