Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag önskar...

Jag önskar att när du
ser på mig
så ska du se min
sårbarhet...

Att du ska förstå
att där bakom den
spralliga fasaden
så finns en mjukhet
som lätt skadar sig
på andra...

Jag önskar att du förstod
att jag inte tar lätt
på allt...
Även om det verkar så
Bara för att jag har lätt
till skratt
betyder det inte
att mitt inre alltid
skrattar...

Att när du överöser mig
med vackra ord om
mitt yttre
skulle du förstå
Att visst, du kan få tycka att
jag är vacker
o allt du vill

Men se mig för
den jag är
Våga se den djuphet
jag också bär...




Fri vers av sunnanvind
Läst 283 gånger
Publicerad 2007-01-26 08:41



Bookmark and Share


  Gawain
mmm... verklig skönhet kommer djupt inifrån. Den skimrar lystet i lyckliga ögon, själens egen dimension förankrad i kroppen...
2007-01-30

  nettizen
Ja, precis. Det är ju det inre som räknas i långa loppet ändå. Och det känns ju viktigare att bli uppskattad som person än för den man ser ut att vara.
Vackert!!!!
2007-01-26

  Gunilla Karlsson
Man döms oftast för det yttre, så fel, så fel
2007-01-26

  Fredrik Stillesjö
Hej janetw!

Med tiden öppnas nog dörren till det djupare och bilden fördjupas... Hälsar Fredrik
2007-01-26

    Maria Malm
Vi vill väl alla bli sedda för vilka vi är, inte bara till det ytliga. Jag tycker om den och känslan känns igen.
2007-01-26
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind