Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

försöka duger på tuttarna suger

jaha då har vi försökt
då vart det klart
och det gick såklart åt hell

men nu då
när vi har försökt på alla sätt
då finns det inget mer
vilken konstig känsla
att det är klart
inget mer att hämta

försöka duger
på tuttarna suger
men på mina tuttar kommer du inte
suga nå mer











Övriga genrer av Poison Ivy
Läst 334 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-26 10:11



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
vad kommer du sakna att suga på själv?
inte på ramarna iallafall,
nu när du får det gott ställt igen

jo, ibland är det lika så gott att göra slut,
varför leva i helvetet när en kan vara singel
i ett sant paradis?

en juste text som suger för dem som anser
att även helvetet är höjden av tvåsamhet
2007-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Poison Ivy
Poison Ivy