Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

brinnande eros

 




strävan efter det sköna och det goda

Glöden från den brinnande elden slocknar nog aldrig helt

 Strävar efter
att förverkliga oss själva
den högsta formen av
kännbar verklighet, eros

 i detta strävande  sker ett visst förverkligande
hur mycket
längtan krävs
för att vi ska
vara nöjda


erfarenheten borde
ha lärt oss

"bränt barn skyr elden"

 

förr eller senare möter man kanske en brandman.




Fri vers av M
Läst 278 gånger
Publicerad 2007-02-11 12:57



Bookmark and Share


  Mats L.
Fint skrivet
2007-02-21

  Söder
Mycket bra... gillas... :)
2007-02-11

  Queen_of_Rain
vändpunkten i slutet är undebrar, du växlar djup med små observationer.. riktigt bra
2007-02-11
  > Nästa text
< Föregående

M