Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skulle kunna adresseras till några väl utvalda personer men jag låter den stå oadresserad så är det fritt fram för tolkningar, men för allt i världen det är ingen kärleksdikt


inget superlim



jag vill
bara lite
sådär lagom
hålla dig kvar
inte med krav
men med längtan

jag önskar
du vill komma
lite närmare nu
bara lite närmare
så att jag kan känna
din värme mot min hud

jag övar
varje dag
på att vara
precis lagom
mycket seende
utan att bli jobbig

jag vill
att du ska
bara sådär lagom
känna att du har en
egen liten plats hos mig
ett eget rum i mitt hjärta




Fri vers av Jojo
Läst 327 gånger
Publicerad 2007-01-26 17:24



Bookmark and Share


    Maria Malm
Så mjuk och gullig!
2007-01-26

    Camapani
Tack så mycket. Trycket i bröstkorgen lättar en aning då jag läst din fina dikt. Perfekt timing.

fastnar speciellt för:

"jag övar
varje dag
på att vara
precis lagom
mycket seende
utan att bli jobbig"

Tolkning :ibland känns det som att man är helt genomskinlig så hela omvärlden kan se vad som rör sig mellan hjärna och hjärta..
2007-01-26

  Gawain VIP
Så mjukt och fint... *ler*
2007-01-26

  Albert
den är min!
jag tränar också

snyggt utskrivet
som en halv gran, typ

min katt tänker inte på sånt här
men funkar bra ändå

jag älskar honom
och han älskar mig
2007-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo