Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla tårar är inte på grund av sorg...




Tårar*

 

Tåren rinner sakta ner

över mjuka kinden

Likt glittrande regndroppe

förs bort av vinden

 

Straxt därefter kommer

nästa vackra tår

Rinner sedan ner

uti samma spår

 

Tänk om alla tårar

vore gjorda av guld

Då skulle ingen till

någon behöva stå i skuld




Fri vers av Annette Andersson
Läst 510 gånger
Publicerad 2007-01-26 17:31



Bookmark and Share


  KonstigaKatter
Så vackert!
2007-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson