Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlekens vin

Jag vill att du kommer
och lägger dig
här bredvid...
Jag vill smeka din
kropp
att du utforskar min...
Att vi får smaka
kärlekens vin
tillsammans...


Låt oss berusa oss i
varandras åtrå
Ge till varann
det som vår kärlek
längtar efter...


Jag ska lyfta dig mot
kärlekens skyar
Ömt , kärleksfullt ,
lidelsefullt...
ska vi ge till varandra
det som vi längat så
länge efter...




Fri vers av sunnanvind
Läst 456 gånger
Publicerad 2007-01-26 21:35



Bookmark and Share


  issac.a.m
Vacker och talande text!
.dess formar berusar verkligen en....
2007-02-08

    Maria Malm
Visst är det underbart att få sväva runt!
2007-01-30

    Per-Gunnar Lejon
Hejsan..
Visst är det en härlig känsla,att få vara i kärlekens rymd PG
2007-01-27

    Maria Malm
Mmmmm så mysigt!
2007-01-26

    Lindizz
oj..gillas mycket...*mysig* bra dikt
2007-01-26
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind