Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnfallande ord

Ord som faller
på andra ord
som ett iskallt sommar
regn ett tidlöst tålamod
där vi väntar efter längtan


I väntan på längtan
smakar tårarna av enhet
smakar oss fram till konsten
att tro på en chans för tvåsamhet
tålamodigt formuleras ord


ord skalar av
våra hemmagjorda skal
våra uppbyggda skydd av
en formulerad njutning i kall
och osann ensamhet




Fri vers av virre
Läst 618 gånger
Publicerad 2007-01-27 15:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre