Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Original



Fyll i min kontur
och måla mitt porträtt
i äkta och ärliga färger

För mig till speglar
av sanningen glas
och stå kvar en stund bredvid mig

Berätta för mig
hur du ser på mig
och lär mig att se likadant

Led mig ut i livet
viska mod i mitt öra
och ta bort slöjan för mina ögon




Fri vers av Jojo
Läst 168 gånger
Publicerad 2007-01-28 12:03



Bookmark and Share


  Albert
jättebra! du har så mycket insikt!
och kan också beskriva det
2007-01-28

  Mr G
Originalet ska ju anses som det bästa
Originellt kan ju alla vara och ha en positiv
karraktär.
Känner att linjerna blir både starkare och
har mer framtoning.

TYcker om denna beskrivning
i denna dikt

Mr G
2007-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo