Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tycker om kor och jag var på flumhumör, när jag skrev den här dikten. Ja det säger väl allt!


Kon och veterinären

En ko står och betar i hagen
Men hon har visst ont i magen

Veterinären kommer i ett kör
Kon kan inte förstå vad han gör

Han håller fram en konstig grej
Kan den kanske vara vass säg?

Hon känner bara ett stick och så
Är hon lika slapp som en trikå

Det svartnar för ögonen på var stackars ko
Tänk om hon vaknar upp och är en billig sko!

När hon äntligen kan resa sig upp och allt är som det ska
Hon tänker: En sådan snygging till veterinär är ju gött att ha!




Fri vers av Physalis
Läst 243 gånger
Publicerad 2007-01-28 16:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Physalis