Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tjugonionde januari, måndag

 

vi går lämmeltåg

tunnelbanor

morgontrafik

 

bort från där helgerna bor

 

och jag tillbaka till mitt

hus bakom tallen

med naken topp

 

som ensamt

fryser mot snön




Fri vers av molly crayons
Läst 236 gånger
Publicerad 2007-01-29 08:26



Bookmark and Share


  loren
Precis. inget mera...............
vi går lämmeltåg
och jag går snart klockan 9.03
2007-01-29
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons