Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alla är vi människor bakom våra ord

 

det finns många bottnar i oss alla

en del skriver utifrån sig själva, andra ur fantasin.

Sedan vad som tas emot av läsaren hör till läsaren enbart och vad jag som läsare då tycker om era texter kan jag skriva i en kommentar till er.

Jag tänker inte svara er en och en på de kommentarer jag fått utan detta får räcka för mig.

Ha det bra! /Helene




Övriga genrer av Helene Månsson
Läst 244 gånger
Publicerad 2007-01-29 10:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma