Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEKEN ÄR SOM SPÖKEN

KÄRLEKEN ÄR SOM SPÖKEN
ALLA TALAR OM DEM
MEN INGEN HAR SETT DEN




Övriga genrer av Mr G
Läst 271 gånger
Publicerad 2007-01-29 11:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G